Monday, September 7, 2009

Selamat Berpuasa Dan Perancangan Kali ini.

Assalamualaikum.

Seperti tahun lepas, bulan ramadhan memang disambut meriah. Time ini la nak buat majlis berbuka puasa beramai-ramai kan.

Jadi kat sini, aku nak mencadangkan supaya diadakan majlis berbuka puasa seperti tahun lepas.

Harapnya tahun ini lebih meriah, lebih ramai lagi yang hadir.
Memandangkan tahun ini ramai yang bakal berkahwin atau dah pun kahwin, Insya'allah majlis kali ini lebih meriah.

Tolong berikan cadangan dan pandangan korang semua yer. Segala komen, pandangan, cadangan dan renungan adalah amat dihargai.

Terlupa! Ini format untuk korang gunakan sewaktu memberikan idea.

Tempat:
Tarikh:
Masa:
Aktiviti:
Souvenir:
Bayaran:
Tema:

P/s: Tahun ini boleh buat kat ipoh kot. :-D



No comments:

NetworkedBlog

SKDS BACK-TO-BACK 2009

SKDS BACK-TO-BACK 2009
BERGAMBAR SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI.
Related Posts with Thumbnails

Followers

Upgrade In Process.

Harap maaf. Blog ini masih dalam proses naiktaraf. Sebarang kesulitan amat dikesali.